fbpx

Icon Scrie un comentariu

restaurant ars

Sala de evenimente din Gherla a cântăreţei de muzică populară Angela Rusu a fost distrusă de un incendiu în decembrie 2019. Autoritățile au descoperit că, construcția a fost ridicată fără a avea autorizație.

Inițial s-a aplicat o amendă pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu, acum s-a descoperit că nu avea nici autorizație de construcție!

Reprezentanţii Poliţiei Locale din cadrul Primăriei Gherla au declarat că s-a aplicat proprietarului sălii de evenimente o amendă de 1.000 de lei deoarece nu exista autorizaţie de construire.

Potrivit unui răspuns al Inspectoratului Judeţean în Construcţii (IJC) Cluj, transmis la solicitarea Mediafax, după izbucnirea incendiului la sala de evenimente din Gherla a fost făcut un control în urma căruia s-au constatat condiţiile construirii imobilului, starea tehnică a acestuia şi condiţiile în care s-a produs incendiul.https://ad.zcj.ro/www/delivery/lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=65&loc=https%3A%2F%2Fzcj.ro%2Feveniment%2Fcu-ce-amenda-s-a-ales-cantareata-din-cluj-a-carei-sala-de-evenimente-s-a-facut-scrum-intr-un-incendiu--193884.html&referer=https%3A%2F%2Fzcj.ro%2Feveniment%2F&cb=9c6e5540bb

Având în vedere că lucrările au fost efectuate fără ca proprietarul să deţină autorizaţie de construire, IJC Cluj a solicitat Primăriei Gherla efectuarea unor verificări în urma cărora a fost aplicată o sancţiune contravenţională şi au fost dispuse măsuri şi termen de intrare în legalitate”, se arată în document.

Sala de evenimente a cântăreţei de muzică populară Angela Rusu a fost distrusă de un incendiu izbucnit în 14 decembrie 2019.

Două zile mai târziu, în 16 decembrie 2019, ISU Cluj a anunţat că în urma verificărilor la Compartimentul Avize-Autorizaţii s-a constatat că pentru sala de evenimente din Gherla nu a fost emisă autorizaţie de securitate la incendiu, motiv pentru care s-a aplicat o amendă de 50.000 de lei.

 

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator