m install
petlinii
nello construct

SMURD Cluj: Curs de prim ajutor

floris

Sâmbătă, 1 februarie, colectivul UPU-SMURD Cluj (prin Societatea de Medicină de Urgență și Catastrofă din România) organizează un curs de prim-ajutor.

În data de 01 februarie 2020, începând cu ora 10:00, la sediul SMURD de pe Bulevardul 21 decembrie 1989, colectivul UPU-SMURD Cluj (prin Societatea de Medicină de Urgența și Catastrofă din România – Filiala Cluj) organizează un curs de prim-ajutor destinat celor interesați să deprindă tehnici de resuscitare cardio-respiratorie, precum și a gesturilor care trebuie efectuate în diferite situații speciale: hemoragii, arsuri, fracturi, intoxicații, înec, accidente rutiere etc. Cea mai mare parte a cursurilor este dedicată exercițiilor efectuate pe manechin. Cursul se adresează tuturor persoanelor fără o instruire medicală anterioară.” Au transmis reprezentanții SMURD Cluj, prin intermediul unei postări pe pagina lor de facebook.

Cei care doresc să se înscrie o pot face la următorul link: https://bit.ly/38vzVAs

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: