fbpx

1 Comentariu

dorel fodorean

Şeful Poliţiei Câmpia Turzii, Dorel Florian Fodorean, care recent a refuzat să sufle în etilotest „din motive medicale”, iar apoi s-a stabilit că a băut, s-a pensionat la 51 de ani.


Dorel Florian Fodorean urma să fie oricum schimbat din funcție în urma cercetării disciplinare, după ce a fost prins băut la volan.
Potrivit surselor BZC, un șef de poliție poate beneficia, la pensie, de un venit în jurul sumelor de 7000-8000 de lei, el putând alege șase luni din ultimii cinci ani ca luni de raportare, după care să i se calculeze pensia în proporție de 85% din salariul net. 


La toate acestea se mai adaugă un venit pentru activități de merit, sporuri de muncă în zilele de sâmbătă și duminică plus în zilele sărbători legale, astfel încât un scenariu în care fostul șef al poliției Câmpia Turzii să câștige, la pensie, undeva în jurul sumei de 10-12 mii de lei pe lună nu este deloc neplauzibil, informează Gazeta de Cluj.


Dorel Florian Fodorean a fost oprit în 9 ianuarie în trafic, dar a refuzat să sufle în etilotest „din motive medicale”. Ulterior, rezultatele analizelor de laborator au indicat o îmbibație alcoolică sub 0,80 mg/l alcool pur în sânge, sub limita prevăzută de Codul penal ca fiind infracțiune.


De asemenea, verificările pe linie disciplinară continuă.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    mircea · 21:48 22.01.2020
    refuz suflat etilotest ...bine poate omul are probleme de sanatate...ok....pensie...nu am nici o problema ca va avea aproximativ 10,12 mii lei...ceea ce doresc eu e ca politia sa bage ,,mana,,in infractorii ,,cocalari,,...si sa se elimine prostismul de pe strazile R omaniei...cine vrea sa inteleaga ....STIE.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator