fbpx

Scrie un comentariu

campia turzii iernut

De fiecare dată când se schimbă Guvernul, cei care vin la putere, printre primele lucuri pe care le declară sunt km. „fără număr” de autostradă pe care-i vor realiza. 

Din experiența guvernelor anterioare s-a văzut că mai mult „din pix” s-au făcut autostrăzile, adică pe hârtie, iar cele finalizate au deja probleme privind calitatea asfaltului și  nu numai.

Ei bine, acum și Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, în 10 ianaurie 2020, că îşi doreşte ca loturile Lotul 4 Câmpia Turzii - Cheţani, de pe Autostrada Transilvania, cu o lungime de o lungime de 15,6 kilometri, şi Lotul 3, între Iernut şi Cheţani, cu o lungime de 17,9 kilometri, să fie finalizate în acest an, dar că există un semn de întrebare cu privire la unul dintre constructori. 


Autostrada Câmpia Turzii - Târgu Mureş este împărţită în patru loturi, Lotul 1, între Ungheni şi Ogra, cu o lungime de 10,1 kilometri, Lotul 2, pe porţiunea cuprinsă între Ogra şi Iernut, având o lungime de 3,6 kilometri, ambele finalizate şi date în circulaţie, Lotul 3, între Iernut şi Cheţani, cu o lungime de 17,9 kilometri, iar Lotul 4 Câmpia Turzii - Cheţani are o lungime de 15,6 kilometri, ultimele două aflate în diferite stadii de execuţie.


Un alt tronson din A3 care ar urma să fie gata anul acesta este lotul Biharia – Borş (5,35 km), la graniță cu Ungaria.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator