fbpx
Icon 1 Comentariu

salvator

Cu toate că era în timpul său liber, un jandarm clujean nu a ezitat să sară în ajutorul unei tinere agresată de un bărbat în plină stradă.

Sâmbătă, 18 ianuarie, în jurul orei 19:00, sergent major Darius BIRIȘ, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în timpul liber, în zona Pieței Bobâlna din Dej, a observat pe trotuar un bărbat care avea o discuție aprinsă cu o tânără.

 "Jandarmul clujean a observat apoi cum acesta a trecut la agresiune fizică, strângând-o pe tânără de gât.

https://ad.zcj.ro/www/delivery/lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=65&loc=https%3A%2F%2Fzcj.ro%2Feveniment%2Ftanara-facuta-ko-in-mijlocul-strazii-agresorul-imobilizat-de-un-jandarm-aflat-in-timpul-liber--193759.html&referer=https%3A%2F%2Fzcj.ro%2Feveniment%2F&cb=7ff530b984

În acel moment, sergent major Darius BIRIȘ a coborât din maşina în care se afla cu prietenul său, pentru a aplana situaţia conflictuală, dar agresorul a lovit-o cu pumnul în față pe tânăra care a căzut inconștientă pe trotuar.

Deşi jandarmul clujean şi-a declinat identitatea, agresorul a încercat să îl lovească, încercând fără succes să fugă, fiind prins și imobilizat", precizează Jandarmeria Cluj.

Sergent major Darius BIRIȘ a sunat la SNUAU 112 și a cerut sprijinul unui echipaj de poliție. La sosirea poliţiştilor, jandarmul l-a predat pe bărbat, care s-a dovedit a fi cunoscut de către aceştia cu antecedente penale

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator