fbpx

 
 
Scrie un comentariu

ikea

IKEA îndeamnă toţi clienţii care au cana de voiaj Troligtvis marcată „Made in India” să nu o mai folosească și solicită clienţilor care deţin această cană să o returneze în orice magazin IKEA pentru rambursarea integrală a contravalorii acesteia.


Cei care au cumpărat produsul îl pot returna în orice magazin din lanțul suedez și vor primi integral contravaloarea în bani, fără a face dovada cumpărării lui prin bon fiscal. Cana de voiaj a fost pusă în vânzare în octombrie 2019.


Potrivit Mediafax, IKEA a primit recent rapoarte de testare care arată că Troligtvis cana de voaj poate transmite cantităţi de ftalat de dibutil (DBP) care depăşesc limitele prescrise. De foarte mulţi ani, IKEA a decis să interzică utilizarea tuturor ftalaţilor în produsele care intră în contact cu alimentele şi, prin urmare, a oprit vânzarea acestei căni în timpul anchetei.

Investigaţia a arătat că Troligtvis marcată „Made in India” poate fi afectată şi compania recheamă produsul chiar dacă riscul asupra sănătăţii este foarte scăzut.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate