fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Scrie un comentariu

ambulanta

Parcul auto al Serviciului de Ambulanță Turda va beneficia în curând de două noi ambulanțe de tip B.

La ora actuală mașinile folosite de serviciul de ambulanță sunt vechi de peste 10 ani se defectează frecvent, cele două noi ambulanțe promise de autoritățile județene fiind o „gură de oxygen” binevenită.

Primul care a făcut anunțul a fost primarul Matei Cristian care a declarat că la Turda vor ajunge două ambulanțe noi-nouțe, din cele cumpărate de Ministerul Sănătății.

„Este rodul demersurilor pe care le-am făcut încă din primul semestru al anului 2019, la Ministerul Sănătății. Ambulanțele au ajuns deja la Cluj, sunt în curs de înmatriculare, urmând ca, după afirmațiile domnului prefect și a dr. Simu, de la Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj, să fie repartizate Serviciului de Ambulanță Turda în cel mult două săptămâni. Au fost alocate mai multe la Cluj, dar două vin, sigur, la Turda”, a precizat edilul pentru turdainfo.ro

La rândul nostru l-am contactat pe Horia Simu, directorul serviciului de ambulanță Cluj, care a declarat că da, la Turda vor veni în perioada următoare două ambulanțe de tip B, Turda fiind primul oraș unde vor veni aceste ambulanțe, având în vedere numărul mare de solicitări, la nivelul județului Cluj primindu-se 10-12 astfel de autospeciale.

Simu a mai precizat că dincolo de faptul că parcul auto este vechi, nu doar la Turda, problema este și lipsa personalului care să lucreze pe astfel de ambulanțe.

Degeaba avem două mașini dacă pe una o ținem în curte din lipsă de personal, problema este la fel în toată țara nu doar la Turda sau Cluj……sperăm că punem în circulație cât de repede ambulanțele noi dar durează procedura înmatriculărilor etc.” explică Simu.

La ora actuală Turda are opt ambulanțe din care cinci sunt pentru „urgență” , celelalte trei doar pentru transport pacienți.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate