fbpx

Scrie un comentariu

mihail tulai

Anunțul a fost făcut de fiica lui Mihail Tulai, Felicia, cea care coordonează acum afacerea de familie. Mihail Tulai a fost clujeanul care a pus bazele TAF Presoil, producătorul uleiurilor presate la rece Luna Solai.

“Ne-a îndrumat pașii încă din prima clipă, ne-a ajutat să creștem și ne-a supravegheat cu drag și atenție. A așezat cu grijă primele cărămizi ale fundației pe care am construit apoi împreună visul nostru și a fost necontenit mentorul ce ne-a ghidat de-a lungul vieții. Ieri, 13 ianuarie, Mihail Tulai a părăsit această lume, pentru una mai bună.

A fost și va rămâne inspirația noastră, motivația de a continua să fim mai buni. O să ne lipsească enorm zâmbetul lui cald, cuvintele blânde și îmbrățișarea lui care ne dădea curaj și putere și ne alina orice necaz”, a transmis fiica acestuia, Felicia Tulai, cea care coordonează afacerea de familie.

Mihail Tulai, originar din comuna clujeană Luna, producea o gamă variată de uleiuri presate la rece.  La Luna Solai lucrează opt angajați din sat, iar o bună parte a semințelor este achiziționată de la fermierii locali.

Deși lucra într-o corporație din București, Felicia Tulai a decis să se întoarcă în Cluj și să dezvolte mica afacere a părinților săi, la Luncani, fondată în 2012.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator