fbpx

Icon Scrie un comentariu

expo columbofila 20

Asociația columbofilă ”Porumbelul 2003” din Turda organizează la finele acestei săptămâni o expoziție de porumbei, păsări de curte, animale de blană și exotice.

Expoziția are loc la sala de sport de la Colegiul Tehnic Turda, situat în Piața Basarabiei din Turda Nouă.

Un bilet de intrare la expoziție costă 5 lei pentru adulți, copiii au intrarea liberă.

Astăzi expoziția poate fi vizitată până la ora 20, mâine, în ultima zi a evenimentului între orele 8-14, fiind organizat și un târg cu vânzare.

Porumbei, găini și iepuri de casă, multe dintre exponate distinse cu premii la concursuri naționale și internaționale, sunt un punct de atracție pentru vizitatorii care vor lua parte la eveniment.

Aceste expoziții reprezintă de fapt, rezultatele muncii pline de pasiune și a orelor dedicate îngrijirii, creșterii și selecționării păsărilor și animalelor mici, la Turda existând o puternică asociație columbofilă cu peste 60 de membri.

Asociaţia Columbofilă "Porumbelul 2003" Turda a fost înfinţată în anul 2003 din iniţiativa unor crescători consacraţi din Turda, multipli campioni naţionali printre care s-au evidenţiat în mod special medicul Andreica Emil, Salomie Cantemir, Popa Grigore, Petrache Radu, Mihon Petru, Rus Odin, Mureşan Ioan.

Asociaţia este afiliată la Federaţia Asociaţiilor Columbofile de Agrement şi Sport din România.

Una din problemele cu care se confruntă asociația la ora actuală este lipsa unui sediu, susțin columbofilii prezenți la expoziție.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator