fbpx

ezgif.com optimize 3

2 Comentarii

dorel fodorean

Analizele de sânge pentru concentrația de alcool, efectuate aseară pentru comandantul Poliției Câmpia Turzii, Dorel Fodorean, după ce a fost oprit în trafic de un filtru al polițiștilor de la Rutieră, din cadrul IPJ Cluj, au apărut în urmă cu câteva momente!

Vă reamintim că, în momentul în care a fost oprit în trafic, Dorel Fodorean a refuzat să sufle în aparatul etilotest, iar ulterior a fost dus la Spitalul Câmpia Turzii, pentru a i se recolta sânge, în prezența șefului de la Rutieră de la Cluj.

”Rezultatele analizelor de laborator au indicat o îmbibație alcoolică sub 0,80 mg/l alcool pur în sânge, sub limita prevăzută de Codul penal ca fiind infracțiune. Prin urmare, față de polițist vor fi dispuse măsuri de sancționare contravențională. 
De asemenea, verificările pe linie disciplinară continuă.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a declarat, în nenumărate rânduri, toleranță zero față de consumul de alcool la volan, iar de fiecare dată au fost luate măsuri dure în asemenea cazuri, prin urmare, și în situația dată vor fi luate măsuri ferme, cu atât mai mult cu cât persoana în cauză are calitatea de polițist, organ de aplicare a legii, care veghează respectarea acesteia”, a transmis IPJ Cluj.

Citește și:

Șeful Poliției Câmpia Turzii, Dorel Fodorean, prins băut la volan?!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 20:51 10.01.2020
    Avea fix 0.79 /1000! Ce coi.ncidenta! Asta mai vrea si pensie specială, nu?
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Lorand · 16:41 11.01.2020
    Foarte vigilenti oameni legii, foarte vigilenti. Oare cine planuia sa-i ia scaunul sefului de nu s-o masluit treaba asta?? Dubioasa treaba, prea curata si prea bate la ochi in Romania. Brusc subalternul il prinde pe sefu' baut si iese tam tam. S-o fi schimbat sistemul si nu am observat?? Nu mai functioneaza cumetria, relatia???
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate