fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

ceata noaptea

Administrația Națională de Meteorologie a emis un avertisment de Cod Galben de ceață, valabil și pentru zona Turzii, în care ar putea apare și fenomene asociate, precum chiciura.

Intervalul Codului Galben a debutat la ora 20.00 și va dura până la ora 23.00, cu posibilitate de prelungire.

Se vor semnala fenomene de ceață, care determină scăderea vizibilității, local sun 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

În zona Turzii sunt afectate localitățile: Turda, Câmpia Turzii, Viișoara, Mihai Viteazu, Tritenii de Jos, Frata, Ceanu Mare, Luna, Feleacu, Călărași, Săndulești, Tureni, Aiton, Ploscoș.

UPDATE:

ANM a anunțat o prelungire a Codului Galben de ceață, pentru localitățile din zona Turzii, până mâine dimineață la ora 5.00. Nu este exclus ca atunci să mai vină o nouă prelungire!

Sunt afectate localitățile: Turda, Câmpia Turzii, Viișoara, Mihai Viteazu, Tritenii de Jos, Ceanu Mare, Luna, Moldovenești, Călărași, Săndulești, Ploscoș.

Se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 metri, iar fenomen asociat va fi posibila apariție a chiciurei.

UPDATE 2:

ANM a mai emis o prelungire a Codului Galben. De data aceasta, până la ora 11.00.

Sunt vizate mai multe localități din zona Turzii: Turda, Câmpia Turzii, Viișoara, Mihai Viteazu, Tritenii de Jos, Frata, Ceanu Mare, Luna, Moldovenești, Călărași, Petreștii de Jos, Săndulești, Tureni, Ploscoș.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator