fbpx

Icon Scrie un comentariu

ciprian miron

Comisarul șef Ciprian Adrian Miron, născut la Turda dar crescut în Câmpia Turzii, fost șef al IPJ Cluj și fost adjunct al Poliției din capitala României, a fost avansat recent, pe baza de concurs, pe o poziție foarte importantă în cariera profesională: director al Direcției de Investigații Criminale (DIC).

Ziar de Cluj, notează că Ciprian Miron a dat un concurs în urmă cu un an și a obținut funcția de la Direcția de Investigații Criminale, însă a rămas adjunct la Poliția Capitalei până la finele anului trecut.

Ciprian Miron este născut în Turda și a copilărit la Câmpia Turzii.

Debutul în Poliţia Română şi l-a făcut la Alba, unde a lucrat la Criminalistică timp de 10 luni, în urmă cu 17 ani. 

În perioada 2001-2006 a avansat în cariera ajungând şef al Poliţiei Alba Iulie şi participând la cursuri de instruire ale celor de la Serviciile Secrete.

De aici, Miron a plecat în Washington, DC  pe funcţia de reprezentant al Ministerului român de Afaceri Interne, unde a rămas mai bine de cinci ani. A fost căsătorit cu o americană, însă a divorțat în 2015.

Comisarul șef de poliție Ciprian Miron a ocupat până în prezent funcția de adjunct al Inspectorului șef al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj. Anterior,  Miron a ocupat funcții de execuție și de conducere în cadrul Poliției Române, a fost atașat de afaceri interne în Statele Unite ale Americii și a absolvit, în anul 2009, cursurile Academiei FBI din Quantico, Virginia.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator