fbpx

Scrie un comentariu

harta drumuri

O hartă interactivă cu drumurile naționale și autostrăzile cu sectoare închise traficului rutier sau restricționate a fost publicată pe site-ul Companiei de Drumuri. Aplicația dezvoltată de CESTRIN conține și drumurile afectate de condițiile meteo cum ar fi ninsorile și depunerile mari de zăpadă, iar pe site-ul Companiei de Drumuri a fost publicată și o hartă statică cu sectoarele de drum cu risc de înzăpezire."Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor anunță că începând de astăzi, pe site-ul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – www.cnadnr.ro - pot fi accesate hărțile interactive care prezintă situația drumurilor naționale și sectoarele cu risc de înzăpezire", transmite Ministerul Transporturilor .

"Cele două hărți au fost dezvoltate de către Centrul De Studii Tehnice, Rutiere si Informatice - CESTRIN, fără costuri suplimentare, în cadrul unui proiect pilot care va fi finalizat prin lansarea unor aplicații pentru dispozitivele mobile", potrivit comunicatului transmis de MT.

În ceea ce privește Harta sectoarelor cu risc de înzăpezire aceasta este actualizată în baza datelor furnizate de către DRDP-uri. Pe parcursul etapelor de dezvoltare a hărților interactive vor fi introduse inclusiv informațiile referitoare la toate modurile de transport, anunță ministerul, relatează și hotnews.ro

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator