fbpx

Icon Scrie un comentariu

buscat blocat

În cursul zilei de ieri, șoseaua de acces spre pârtia de schi de la Băișoara/Buscat a fost din nou blocată. În lipsa unei parcări adecvate, iubitorii sporturilor de iarnă și-au parcat mașinile pe unde au apucat, blocând accesul pe șosea. Șoferii și-au parcat mașinile pe una dintre benzi.

“Tot blocajul a fost din cauza mașinilor parcate aiurea și care blocau una din benzi”, “Nu mai gândește nimeni că și ceilalți au nevoie de zona de ieșire”, “Ca la noi: facem pârtie fără parcări sau soluții de a ajunge la pârtie fără mașina proprie”, “Îi ceva clasic la Buscat”, “Parchează băjeții și pe urcare, și pe coborâre; mai ai loc de bicicletă doar, și dacă mergi cu aia, te calcă și îți urlă-n cap”, “Lume multă pe drum și în parcări, pe pârtie e OK”, “La Mărișel am fost azi, se circula foarte OK, dar e multă lume”, au semnalat mai mulți nemulțumiți pe grupul Info Trafic Cluj, în cursul zilei de ieri.

Problema este că nici autospecialele de intervenție, în caz de incendiu sau accident, nu au cum să ajungă!

Problema nu e nouă! E veche de mai mulți ani și, totuși, cei abilitați încă nu au luat nicio măsură care să rezolve problema.

Foto: Laszlo Egri

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator