fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

salvamont victima

Un număr de 108 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a echipelor de salvamontişti au fost primite, în ultimele 24 de ore, atât prin Dispeceratul Salvamont, cât şi la 112.


Reprezentanţii Salvamont spun că a fost un număr extraordinar de mare de evenimente, multe dintre ele soldate cu accidentări deosebit de grave. Astfel, 76 de cazuri au fost trimise ulterior la spitale cu ambulanţele, restul fiind îndrumate la un control suplimentar.


Pentru echipajul SALVAMONT Cluj au fost opt apeluri. După ce salvamontiştii au acordat primul ajutor, au stabilizat victimele, le-au transportat de la locul evenimentului. În alte cazuri, considerate mai uşoare, victimele au fost îndrumate către spital, pentru control suplimentar, cu maşinile aparţinătorilor.


Salvamont precizează că s-au mai primit şi 38 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre zona montană.


Peste 500 de salvamontişti vor fi la datorie şi în zilele următoare, pe domeniile de practicare a sporturilor de iarnă, în zonele alpine şi în cabinetele medicale din cele peste 90 de baze şi posturi Salvamont, având în vedere că este weekend, final de concedii şi vacanta şcolară, iar numărul turiştilor pe munte este foarte mare.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate