fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Banner 1 Turda News HD

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

PSDTurda Ciortea 30iulie

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

2 Comentarii

edu elite 10iulie

acuzatii atac

Un turdean acuză Poliția Turda că nu a făcut nimic pentru a-l proteja, după ce concubinul mamei sale l-a agresat cu un cuțit, producându-i mai multe răni, chiar în ziua de 31 decembrie 2019, dimineața.

Incidentul a fost anunțat la 112, însă polițiștii sosiți la adresa indicată nu ar fi făcut mare lucru, acuză omul rănit de cuțit.

”L-au dus pe agresor în Cluj, la Psihiatrie, dar mi-au zis că este posibil să-i dea drumul și să am grijă! Ce grijă să am?! Poliția nu trebuie să mă protejeze, dacă am fost atacat cu cuțitul? Trebuia să mă omoare? Sau se așteaptă să mă omoare și după aceea să intervină?

M-au trimis la Cluj, să obțin certificat medico-legal. L-am obținut. Am fost la ei și le-am dat certificatul medico-legal, pe care erau 8-9 zile de îngrijiri medicale. Nu știu cum s-a apreciat, dar eu sunt tăiat de cuțit, pentru că m-am luptat cu el, ca să scap. Am fost dus la Spitalul Turda, unde mi s-au cusut rănile.”, spune victima agresiunii.

Bărbatul care a fost victima acestui atac cu cuțitul spune că polițiștii ar fi menționat că ”în urma unui scandal” s-ar fi produs totul. ”Ce scandal? N-a fost niciun scandal! A intrat în casă și m-a atacat cu cuțitul, pur și simplu! A distrus tot prin casă. A zis că ne omoară pe toți! Dacă îi dă drumul, eu ce să fac, dacă a zis că mă omoară?”, spune omul, care consideră că polițiștii au tratat cu superficialitate cazul său, mai ales că viața i-a fost pusă în pericol și îi va fi pusă în continuare, lucru pe care polițiștii i l-ar fi comunicat... cu seninătate.

”Mi-au zis să am grijă, că posibil să-i dea drumul de acolo. Asta după ce m-a atacat cu cuțitul și m-a împuns. Am avut noroc că am reușit să-i rup lama. Ei de ce nu fac nimic într-un caz ca acesta, când este evident că viața îmi este pusă în pericol, fiind victima unei agresiuni?”, se întreabă, retoric, turdeanul.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Vasile · 20:24 03.01.2020
    Nu fac nimic fiindcă se tem sa aplice legea.Tangential si superficial intervin în orice situație.La un asa oraș mare precum Turda,Poliția lasa realmente de dorit.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Cetatean nemultumit · 21:09 03.01.2020
    Din cazurile astea nu ies bani. Daca te prind ca ai facut ceva fapta din domeniul rutier si esti ROMAN, indata te f=t, fiindca stiu ca nu o sa faci scandal si ies bani usor. Sunt toti niste cacanari, lasi si corupti. Sa mearga mai des prin zona Armata Rosie si strazile adiacente ca ii terorizeaza pe oamenii si firmele zona. Unele firme s-au baricadat cu sarma ghimpata mai rau ca la puscarie , dar pe politisti ii doare in cur, o masina de politie nu vezi prin zona. Ei stau toti gramada in parc, la evenimente pentru copii plus cate 5-6 jandarmi care sa le tina de urat. Chiar asa sunt de periculoase evenimentele pentru copii sau ce dracu?
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate