fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

artificii incendiu

Un incendiu a izbucnit într-un sat clujean chiar la trecerea dintre ani, la miezul nopții din noaptea de Revelion, după ce o familie a aruncat artificii în curte, fără a le supraveghea. 


Trei autospeciale pentru stins incendii au fost alertate, în cursul nopții care a trecut, în jurul orei 00.00, pentru a stinge flăcările care au cuprins un depozit de fân și o anexă, din localitatea Mera, com Baciu.


“La sosirea pompierilor arderea se manifesta generalizat la cele două anexe gospodărești, iar acestea erau situate la o distanță de circa 2-3 m față de casa de locuit. Pompierii au acționat timp de cinci ore pentru a stinge incendiul și pentru a evita reaprinderea focarelor mocnite din cei peste 1000 de baloți de fân afectați. Pompierii au reușit să limiteze propagarea flăcărilor în limitele care le-au găsit, transmite ISU Cluj.


Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar un echipaj SMURD a fost dislocat preventiv la locul evenimentului. Din cercetările preliminare, se pare că focul a ponit de la artificii folosite necorespunzător”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, maiorul Andrei Biriș.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate