fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Banner 1 Turda News HD

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

PSDTurda Ciortea 30iulie

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

anul șobo

Anul ”Mistrețului de Pământ” se încheie și cel al ”Șobolanului de metal” începe din 26 ianuarie 2020. Șobolanul de metal arată că va încheia  un ciclu de viață și începe altul dominat de schimbări și surprize


Potrivit horoscopului chinezesc, anul 2020 va aduce multe transformări și schimbări neașteptate. După Câinele de Pământ (în 2018) și Mistrețul de Pământ (în 2019), din dată de 26 ianuarie 2020 intrăm în anul Șobolanului de Metal, care va dura până pe 11 februarie 2021.


Şobolanul este primul semn dintre cele 12 din astrologia chinezească şi, din acest motiv, 2020 este considerat a fi un an al noilor începuturi.


Anul Şobolanului de Metal va fi unul puternic, prosper şi norocos pentru aproape toate semnele zodiacale. Majoritatea va demonstra hotărâre în împlinirea scopurilor, aspiraţiilor şi chiar a pasiunilor. Este un an foarte bun pentru a crea noi lucruri, noi afaceri, noi proiecte şi a evolua.


Începutul anului va fi senin şi plin de motivare şi va aduce energie creativă, care se poate concretiza prin îndeplinirea lucrurilor pe care oamenii şi le doresc în viaţă.


Pentru a beneficia de o perioadă excelentă, specialiştii mai recomandă includerea în meniul de Anul Nou chinezesc a unor alimente preferate de şobolan, precum nuci şi brânzeturi, şi purtarea celor mai scumpe haine şi bijuterii, pentru că acestui semn zodiacal îi place opulenţa.


În astrologia chinezească, anul 2020 este un an al belșugului, al perspectivelor pozitive și al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuații și speculații ale pieței și, în general, ale mărfurilor.


Orice inițiativa începută în acest an își va arată roadele, dacă faci ce se cuvine. Dar nu trebuie luate în calcul riscurile și nimeni nu trebuie să se arunce orbește în afaceri. Riscurile inutile pot fi dezastruoase.


În general, 2020 este un an mai mult decât fericit, departe de evenimente explozive sau catastrofe. Te poți aștepta la un an elegant, dar pot apărea și momente de dispute. Dar, per total, se anunță un an benefic, în care te poți bucură de propriile realizări.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate