fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

campia chetani 1

Tronsonul Cheţani – Câmpia Turzii de pe Autostrada Transilvania se amână pentru decembrie anul viitor. Compania de Drumuri a prelungit termenul de finalizare a lotului cu o lungime de 16 kilometri.


Este unul dintre cele mai întârziate şantiere de autostradă din România. A ajuns la stadiul de execuţie de doar 30%, deşi contractul a fost semnat în 2015, iar lucrările aveau termen de finalizare toamna aceasta.


La începutul acestei luni, reprezentanții asociației Pro Infrastructură au făcut o nouă incursiune pe Autostrada Transilvania pe loturile Câmpia Turzii-Chețani (Straco) și Chețani-Iernut (Astaldi-Max Boegl)


În 2019 avansul este doar 10%. Constructorul și-a concentrat puținele forțe la bretelele nodului rutier Chețani și la structurile de la Hădăreni, Chețani și Câmpia Turzii. Există însă și unele lucrări suplimentare puse în operă dar neincluse în contract de către CNAIR.


Finalizarea în 2020 este dificilă, progresul fizic total fiind acum în jur de 30%. Ba chiar sunt șanse mari să avem o nouă reziliere, în ritmul actual inaugurarea fiind teoretic posibilă la sfârșitul lui 2021 doar dacă situația se va redresa semnificativ, sunt de părere cei de la API.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator