fbpx

Scrie un comentariu

drdp cluj

Acțiuni preventive pentru combaterea poleiului efectuate în cursul dimineții pe A3 și pe A10, județul Cluj, au anunțat oficialii DRDP Cluj, care roagă conducătorii auto să circule cu prudență și să-și adapteze viteza la condițiile de drum.

Se acționează preventiv cu material antiderapant pe Autostrada Transilvania, dar și pe A10 Turda-Sebeș, pe porțiunea din județul Cluj.

”Angajații DRDP Cluj intervin cu utilaje de deszăpezire si cu material antiderapant acolo unde este necesar pentru a asigura un carosabil pe care să se circule în condiții de siguranță.

Rugăm conducătorii auto să circule cu prudenţă, să adapteze viteza la condiţiile de drum și să-și echipeze corespunzător autovehiculele!”, au transmis oficialii DRDP Cluj.

În intervalul 28.12.2019, ora 17:00 – 29.12.2019, ora 12:00, DRDP Cluj a acționat cu 89 autoutilaje și s-au răspândit 914.8 tone material antiderapant.

”Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, transmit oficialii CNAIR.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator