fbpx

Icon 1 Comentariu

fara curent

O avarie majoră în rețeaua de alimentare cu curent electric în zona Turda Nouă s-a produs în această dimineață. Cititorii ne-au sunat la redacție, disperați, că nu li se răspunde la telefon și nu știu când va reveni curentul electric.

Conform informațiilor noastre, avaria a fost una majoră, afectând o zonă însemnată a cartierului.

Deja s-a reușit alimentarea unei jumătăți din linii, iar acum se lucrează la asigurarea alimentării pentru Spitalul Municipal. Ulterior se va trece la asigurarea alimentării și pentru celelalte zone, care în acest moment sunt fără curent electric.

Se estimează că problema va fi remediată în totalitate în circa o oră.

Din nefericire, nu este pentru prima dată când cetățenii din cartierul Turda Nouă au o astfel de ”bucurie”. Rețeaua de alimentare cu curent electric cedează frecvent, producând nemulțumiri în rândul consumatorilor, fie din cauza faptului că le este afectată activitatea zilnică, fie din cauza faptului că există o probabilitate destul de ridicată de defectare a aparatelor electrice.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    ironika · 13:43 26.12.2019
    iar cetățenii ăștia disperați sunt invitați să mai sune și la Electrica să afle „cum stă treaba”, nu să aștepte să le rezolve alții problemele! Telefon Electrica Turda: 0264/317. 189
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator