m install
petlinii
nello construct

Acte de sadism împotriva animalelor în Feleac!

zamblau eugen
floris

Un bărbat din Feleacu este acuzat că ucide, cu o cruzime greu de închipui, animale domestice. Imagini cu carnagiul au fost făcute publice pe un grup de protecţia animalelor de pe Facebook.

Potrivit unei postări publicate de Alina M. într-un grup de protecție a animalelor din Cluj, un bărbat originar din Oltenia este acuzat de faptul că, de câțiva ani încoace, practică metode barbare de chinuire a animalelor. Le pune lațuri în jurul gâtului, apoi le aplică lovituri cauzatoare de moarte în zona capului!, susține tânăra, care a fost chemată la Feleacu de un sătean iubitor de animale, inormează Monitorul de Cluj

Cei doi câini din imagine sunt ai lui, iar pisicuța a unui vecin, dar înainte au mai fost mulți alți câini, pisici, iepurași, și nu a sesizat nimeni nimic. Am chemat Poliția la fața locului ca să se întocmească raport, am depus plângere la DSV și dorim să chemăm și televiziunea, întrucât nu vreau să îl lăsăm pe acest inuman, acest individ fără suflet să mai continue să omoare și să chinuiască animale, sau să fie model și pentru alți nenorociți ca el!”, a dezvăluit tânăra.

Aceasta face un apel asociațiilor, ONG-urilor, voluntarilor și iubitorilor de animale să ofere sprijin în demersurile pentru rezolvarea acestui caz revoltător. Martorii spun că au dus cele trei animale brutalizate la necropsie, așteptând rezultatele și definitivarea actelor. Individul ar fi recunoscut în fața polițiștilor că el a pus lațurile, „invocând scuze banale”

Citește și: https://zcj.ro/eveniment/atentie-imagini-socante-animale-ucise-cu-salbaticie-la-cluj–193088.html

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: