fbpx

Scrie un comentariu

animale chinuite

Un bărbat din Feleacu este acuzat că ucide, cu o cruzime greu de închipui, animale domestice. Imagini cu carnagiul au fost făcute publice pe un grup de protecţia animalelor de pe Facebook.


Potrivit unei postări publicate de Alina M. într-un grup de protecție a animalelor din Cluj, un bărbat originar din Oltenia este acuzat de faptul că, de câțiva ani încoace, practică metode barbare de chinuire a animalelor. Le pune lațuri în jurul gâtului, apoi le aplică lovituri cauzatoare de moarte în zona capului!, susține tânăra, care a fost chemată la Feleacu de un sătean iubitor de animale, inormează Monitorul de Cluj


Cei doi câini din imagine sunt ai lui, iar pisicuța a unui vecin, dar înainte au mai fost mulți alți câini, pisici, iepurași, și nu a sesizat nimeni nimic. Am chemat Poliția la fața locului ca să se întocmească raport, am depus plângere la DSV și dorim să chemăm și televiziunea, întrucât nu vreau să îl lăsăm pe acest inuman, acest individ fără suflet să mai continue să omoare și să chinuiască animale, sau să fie model și pentru alți nenorociți ca el!”, a dezvăluit tânăra.


Aceasta face un apel asociațiilor, ONG-urilor, voluntarilor și iubitorilor de animale să ofere sprijin în demersurile pentru rezolvarea acestui caz revoltător. Martorii spun că au dus cele trei animale brutalizate la necropsie, așteptând rezultatele și definitivarea actelor. Individul ar fi recunoscut în fața polițiștilor că el a pus lațurile, „invocând scuze banale”

Citește și: https://zcj.ro/eveniment/atentie-imagini-socante-animale-ucise-cu-salbaticie-la-cluj--193088.html

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator