fbpx

Scrie un comentariu

materiale pirotehnice

În urma executării unor acțiuni pentru siguranța cetățenilor, în perioada 16-19 decembrie 2019, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au confiscat 2.069 articole pirotehnice.


Articolele pirotehnice au fost oferite spre vânzare de trei persoane care nu erau autorizate să dețină și să vândă astfel de produse, astfel că au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea prevăzută de legea privind regimul materiilor explozive.


De asemenea, jandarmii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 lei persoanelor care ofereau spre vânzare 46 de pomi de Crăciun fără documente legale de proveniență. Brazii au fost ridicați în vederea confiscării, se arată într-un comunicat remis de Gruparea de Jandarmi Mobilă „Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca.


Tot în cadrul acțiunilor în zonele aglomerate, jandarmii au depistat un tânăr care deținea 5 plicuri cu substanță vegetală de culoare maro-verzuie și 1 plic cu urme de substanță vegetală de culoare verde, acestea fiind susceptibile a fi droguri de risc.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator