fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

accident caleavictoriei

Un accident s-a produs pe Calea Victoriei în Turda, în zona blocului de la numărul 96, în urmă cu puțin timp. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă!

Din câte se pare, avea viteză.

După ce a pierdut controlul volanului și a urcat pe bordura, destul de înaltă, existentă în zonă, s-a oprit în scara exterioară a blocului, avariindu-și serios autovehiculul. Lângă scara blocului era și un stâlp de beton, pe care este amplasat semnul ”atenție trecere pentru pietoni”, care atenționează șoferii că urmează o trecere pentru pietoni.

Conform martorilor oculari, imediat după accident șoferul a fugit de la locul accidentului, abandonându-și mașina (CJ 12 UAC). Autoturismul marca VW avea și semnul începătorului.

Norocul a făcut ca în momentul în care a urcat pe trotuar, pierzând controlul volanului, în zonă să nu fie niciun pieton.

La fața locului a ajuns și un echipaj de Poliție, dar și Salvarea.

UPDATE:

”Accidentul este cu pagube materiale. Conducătorul auto a plecat de la locul producerii evenimentului. Se află însă în perioada de 24 de ore în care poate veni să anunțe evenimentul”, ne-au transmis cei de la IPJ Cluj, în această dimineață.

UPDATE 2:

Poliția a reușit să-l identifice pe șofer.

Citește și:

Șoferul care a intrat în scara blocului, pe Calea Victoriei, era băut!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator