fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

patron Beirut

Patronul restaurantului „Beirut” din Constanța, în care trei femei şi-au pierdut viața într-un incendiu în 2014, a fost prins la Cluj, exact la o lună de la condamnarea sa la închisoare. 


Polițiștii l-au dat în urmărire generală, pentru că dispăruse chiar în momentul în care a fost condamnat definitiv la opt ani de închisoare.
Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, este vorba de George Karam, patronul restaurantului din Constanţa, unde în 2014 trei tinere au murit într-un incendiu. Acesta a fost prins de poliţişti la Cluj.


Karam a fost găsit vinovat de judecătorii Curţii de Apel Constanţa pentru distrugere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, complicitate la realizarea construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale a existenţei acestora, construire fără autorizaţie şi pentru fals în înscrisuri.


Sentinţa a fost dată de judecătorii constănţeni în dosarul celor trei tinere care au ars de vii în timpul incendiului care a mistuit localul, în 5 aprilie 2014. Fetele erau studente şi dansau în restaurant pentru a-şi plăti taxele de şcolarizare. În timpul izbucnirii incendiului, acestea se schimbau în haine de scenă, într-o încăpere din mansarda clădirii, de unde nu s-au putut salva din cauza încuietorii stricate a uşii.


Alte patru persoane au fost intoxicate cu fum în timpul incendiului respectiv.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator