fbpx

Icon Scrie un comentariu

incendiu campia afumatoare

În jurul orei 00.30 a izbucnit un incendiu de proporții la o afumătoare în cartierul LUT, strada Ialomiței.

La fața locului s-au deplasat pompierii voluntari de la SVSU Câmpia Turzii dar și o autospecială de la detașamentul din Turda.

Afumătoarea lăsată nesupravegheată era situată destul de aproape de locuința proprietarului, din fericire focul a fost limitat și stins astfel că acesta nu a dus la producerea unei tragedii. Anexa gospodărească însă, s-a făcut scrum.

„.....O afumătoare aflată la mai puțin de o jumătate de metru de casă, lăsată nesupravegheată, a luat foc în cartierul Lut. Focul a ajuns la casă la momentul la care au intervenit pompierii primăriei și doar intervenția și profesionalismul lor a făcut ca, casa în care se aflau părinți, bunici și copil, să nu ia foc. Nu au existat victime omenești.

La sosirea pompierilor turdeni situația era sub control.Vă felicit băieți și aveți tot respectul meu dar sunt convins că nu numai al meu ci și al cetățenilor din municipiul nostru.

Mulțumiri și pompierilor militari turdeni pentru promptitudine.”, a declarat primarul Dorin Lojigan, care a luat parte la intervenție. 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator