fbpx

Icon Scrie un comentariu

restaurant ars

Un incendiu a cuprins, sâmbătă, sala de evenimente a cântăreţei de muzică populară Angela Rusu, din Gherla. Flăcările au distrus întregul acoperiş, pe o suprafaţă de 1000 de metri pătraţi, dar şi interiorul.


Reprezentanţii ISU Cluj au declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că la locul incendiului au intervenit cinci autospeciale, plus patru echipaje ale Servciului de Voluntari Situaţii de Urgenţă (SVSU) Gherla.


„Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 1000 de metri pătrați. Întreg acoperișul unei săli de evenimente a fost afectat. În momentul anunțării incendiului erau prezenți doar angajații restaurantului, care au reușit să se autoevacuze. Nu au fost victime, au rezultat doar pagube materiale. În momentul intervenției, persoanele din spitalul din apropiere au fost evacuate preventiv pentru a nu se expune riscului intoxicării cu monoxid de carbon. Incendiul nu s-a extins în vecinătăți. La fața locului au fost prezente nouă echipaje de intervenție din partea ISU Cluj și patru echipaje din partea serviciului voluntar din Gherla. Colegii vor stabili cauza incendiului. În momentul de față se face cercetare la fața locului”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Cluj, sublocotenentul Cornea Ciprian.


Sala de evenimente aparţine cântăreţei de muzică populară Angela Rusu şi a fost inaugurată în luna mai 2019, în urma unei investiţii de 650.000 de euro.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator