fbpx

 
 
1 Comentariu

politisti descinderi mascati

O acțiune specială a forțelor de ordine a avut loc aseară la Turda, pe strada Putna. Polițiștii au descins și au blocat strada după ce au fost sesizați telefonic că parbrizul unui autoturism a fost spart de un grup de necunoscuți.

”La data de  13 decembrie  a.c., in jurul orei 19.15, Poliția municipiului Turda a fost sesizată de către un bărbat de 33 de ani, din  municipiul Pitești, județul Argeș, despre faptul că persoane necunoscute, i-ar fi spart parbrizul autoturismului personal. La momentul comiterii faptei, autoturismul era parcat pe strada Putna.   

Întrucât în apelul făcut se vorbea despre un grup de persoane, pentru a preîntâmpina un posibil conflict, polițiștii turdeni au solicitat în sprijin un echipaj de la Serviciul de Acțiuni Speciale Cluj. 

În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.”, a precizat IPJ Cluj.

Ieri la amiază, pe contul său de Facebook, turdeanul Alin Urcan i-a lansat o provocare lui Romi Neguș, pe care l-a poreclit ”Rumeguș”. Nu este exclus ca descinderea de aseară să aibă legătură cu Alin Urcan, care locuiește în zonă.

Romi Neguș este un cunoscut interlop orădean, implicat în mai multe scandaluri. În 2014 a fost arestat, după ce pe numele său a fost emis un mandat internațional, fiind acuzat de proxenetism și trafic de persoane. A fost capul unei reţele de proxeneţi care se ocupau cu racolarea tinerelor din România şi Ungaria. Fetele erau duse în Olanda unde erau obşligate să se prostitueze, iar banii câştigaţi ajungeau la proxeneţi.

Foto: Arhivă.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    ironika · 16:25 14.12.2019
    serios? Da pe Alin Urcan ăsta încă nu l-au „legat”?.......s-au găsit droguri la el acasă și multe altele sau trebuie păstrat ca soi bun?! poate-l facem și cetățean de onoare al Turzii....că tot e la modă.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate