fbpx

 
 
Scrie un comentariu

afis Soc Avram Iancu Colind Iancului 2019

Societatea Cultural-Patriotica Avram Iancu din Romania, in parteneriat cu Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj, organizeaza  duminica, 15 decembrie 2019, cea de a 25-a editie a Festivalului National Colind Iancului.

Cel mai mare festival de obiceiuri de Craciun din judetul Cluj aduna in Piata Avram Iancu si la Grand Hotel Napoca, 25 de cete de colindatori din Alba Iulia, Cimpeni, Oradea, Beius, Turda, Câmpia Turzii, Albesti-jud. Mures, Salciua, Baia de Aries, Satu Mare, Ribita-jud. Hunedoara, Abrud, Ieud, Ceaba, Bucea si Cluj Napoca .

Festivalul COLIND IANCULUI se va desfasura dupa urmatorul program:

- ora 11,30: Întâlnirea cetelor de colindatori la Monumentul Memorandiștilor de pe Bulevardul Eroilor.

- ora 12,00-12,30 Parada cetelor de colindători de la Monumentul Memorandiștilor până în Piața Avram Iancu, la statuia Crăișorului Munților.

- ora 12,00-13,00 Întâlnirea colindătorilor cu cetățenii municipiului Cluj-Napoca, în prezența înaltelor fețe bisericești, a reprezentaților autorităților clujene și a membrilor societății noastre, imediat după Sfânta Liturghie de la Mitropolie. Aici se va defășurarea primul program COLIND IANCULUI unde, alături de colinde se va cânta Imnul Societății Cultural-Patriotice „Avram Iancu” din România, ca un omagiu pe care colindătorii îl aduc eroilor neamului românesc.

- ora 14,00 – 19,00 – GALA FESTIVALULUI  la HOTEL NAPOCA.

 Manifestarea se desfasoara cu prijinul financiar al Consiliului Judetean Cluj si al Companiei de Transport Public Cluj Napoca, Prodvinalco si Grup Energoinstal.

Presedinte Societatea Avram Iancu

Tiberiu Groza

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate