fbpx

 
 
Scrie un comentariu

vremea decembrie

Vremea va fi caldă pentru această perioadă din an în toată ţara, dar cu precădere în sud-est. 


În cea mai mare parte a ţãrii, vremea va fi mai caldă decât în mod normal la mijlocul lunii decembrie, chiar deosebit de caldă la orele amiezii. 


Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în primele ore ale zilei în zona Carpaţilor Orientali. Se va semnala ceaţă, la începutul zilei mai ales în vest şi în nord-vest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 şi 13 grade, iar cele minime între -4 şi 7 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -9 grade.


În Carpaţii Orientali şi la altitudini mari în Meridionali vor fi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare, izolat vor fi condiţii de polei, iar pe creste vântul va avea intensificãri, temporar viscolind sau spulberând zãpada. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special pe creste, unde temporar va spulbera zãpada.


Procesul de încălzire a vremii va continua urmând a se înregistra temperaturi cu mult mai ridicate decât cele normale perioadei. În zona Turda-Câmpia Turzii, maximele pot atinge 8-9 grade C.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate