fbpx

Icon Scrie un comentariu

autostrada A10 Sebes Turda

836 de km de autostradă în folosinţă, 134 de km de autostradă şi drumuri expres în lucru, 4 miliarde de lei în conturi – cifrele oferite de noul ministru al Transporturilor, Lucian Bode.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a specificat care dintre loturile de autostrăzi, aflate încă în șantier, ar putea fi date în trafic anul viitor. 

Din păcate, susțin reprezentanții Asociației Pro Infrastructură (API), asemenea predecesorilor săi, actualul ministru al Transporturilor „a intrat sub influența nefastă a minciunilor și dezinformărilor venite dinspre CNAIR și anumiți constructori de autostrăzi.

Astfel, într-o emisiune televizată ministrul Bode a afirmat că „în diferite faze ale anului 2020, ar putea fi finalizate următoarele tronsoane rutiere: cei 17 kilometri de pe lotul 2 din Ogra-Câmpia Turzii (Astaldi-Max Boegl), respectiv cei 16 kilometri din lotul 3 (Straco), cei 17 km de pe lotul 1 din Sebeș-Turda (Pizzarotti), respectiv cei 24 km de pe lotul 2 (Aktor)”.

Din păcate, susțin reprezentanții Asociației Pro Infrastructură (API), asemenea predecesorilor săi, actualul ministru al Transporturilor „a intrat sub influența nefastă a minciunilor și dezinformărilor venite” dinspre Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și anumiți constructori de autostrăzi. Ba mai mult, ONG-ul îi oferă ministrului „consultanță gratuită”: „îi spunem de pe acum că Ogra-Câmpia Turzii lotul 3 și Sebeș-Turda lotul 2 nu se vor deschide în anul 2020!”, titrează Monitorul de Cluj.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator