fbpx

 
 
1 Comentariu

interventie pompieri

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a lăudat intervenția promptă a pompierilor, în cazul incendiului devastator de la hala industrială a societății Berg Banat, din Parcul Industrial Câmpia Turzii.

”Mi-am început mandatul cu un incendiu puternic în colonia Goldiș și mi-l închei cu un incendiu uriaș în Parcul Industrial al municipiului nostru.

Din fericire, ambele s-au soldat doar cu pagube materiale și fără victime omenești. Evenimentul de azi a fost unul nefericit pentru întreaga noastră comunitate, pentru că un proiect atât de frumos, dar mai ales atât de benefic pentru noi a fost, sper eu, doar întârziat și nu stopat.

Nu pot să nu constat cu admirație profesionalismul pompierilor voluntari ai Primăriei Câmpia Turzii, a pompierilor militari de la Turda și Cluj Napoca, dar și riscurile imense la care se expun acești oameni care au reușit să reducă la minim pagubele materiale.

Pentru asta vă mulțumesc și mă înclin cu respect în fața voastră. 

Mulțumesc de asemenea polițiștilor de la Poliția municipiului Câmpia Turzii dar și colegului de la poliția locală, pentru modul în care au reușit să gestioneze traficul la intrarea în oraș. Toate forțele s-au unit și au conlucrat într-un mod profesionist, demn de tot respectul nostru, al tuturor. 

Imi exprim regretul în fața echipei de la Berg Banat și va doresc sa renașteti și mai puternici.”, a scris primarul Dorin Lojigan, pe contul său de Facebook.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    marco · 16:18 13.12.2019
    cam mare focul de la un aparat electric....uitat in priza??? Si paguba de 4 milioane de euro sau 6 este destul de ciudata. Costa 10 euro/mp tabla sendvis izolata cu spuma. Nu se intelege daca urma sa se faca zincare termica de fiare acolo sau fabrica de oxid de zinc? Unde sunt cosurile de fum?
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate