fbpx

 
 
2 Comentarii

incendiu berg

Pompierii turdeni intervin în forță la această oră la Câmpia Turzii pentru lichidarea incendiului care a cuprins o hală industrială din Parcul Industrial al municipalității.

Din informațiile noastre, hala aparține de societatea Berg Banat, focul a cuprins o bună parte din noua construcție se intervine cu toate autospecialele din dotare. 

Potrivit primelor informații, nu sunt victime în urma incendiului dar focul se manifestă violent, a fost trimisă și autoscara de lucru la înălțime, pompierii fac eforturi pentru lichidarea incendiului și limitarea pagubelor.

Investiția Berg Banat din parcul Indusrial Câmpia Turzii era estimată la circa 6 milioane de euro.

UPDATE:

Maiorul Biriș Andrei de la ISU Cluj a declarat pentru TurdaNews că nu sunt anunțate victime, se intervine cu 5 autospeciale, în ajutorul pompierilor turdeni au venit și pompierii de la două subunități din Cluj Napoca. 

„Se intervine în aceste momente cu 5 autospecialele pentru stins incendii și două autospeciale pentru intervenții și salvări de la înălțimi. La sosirea pompierilor incendiul se manifesta la tot acoperișul halei, pe o suprafață de cca 4000 mp. Intervenția este sprijinită și de o autospecială pentru stins incendii din cadrul serviciului voluntar pentru situații de urgență al municipiului Câmpia Turzii.  Un echipaj SMURD a fost dislocat preventiv la locul evenimentului. Nu sunt anunțate persoane rănite până în prezent”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, care a mai adăugat că în scurt timp va fi emis un mesaj RO Alert privind degajări mari de fum.

UPDATE 2:

Flăcările au fost lichidate se lucrează acum pentru eliminarea focarelor mocnite și pentru decopertarea zonelor unde se mai manifestă acestea”, mai anunță maiorul Andrei Biriș.

UPDATE 3:

Citește și:

S-a stabilit cauza incendiului devastator de la Berg Banat!

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate