fbpx

 
 
Scrie un comentariu

amenzi biciclisti

Punctul de amendă a rămas "înghețat" la 145 de lei de trei ani, cu toate că valoarea acestuia este în relație cu salariul minim pe economie, care s-a majorat. 

Premierul Ludovic Orban a anunţat, marţi, că Guvernul va îngheţa valoarea punctului de amendă pentru anul viitor. Premierul a mai adăugat că modul de calcul al acestuia, raportat la salariul minim pe economie, trebuie schimbat, deoarece nu este o soluţie care să se poată aplica.

”Am luat decizia să facem şi noi ceea ce au făcut Guvernele anterioare, dar cu siguranţă trebuie schimbat acest sistem. Practic, punctul de amendă a fost legat de salariul minim pe economie şi în fiecare an, practic, nu s-a crescut punctul de amendă odată cu creşterea salariului minim. Vom aplica şi noi această soluţie, să nu creştem punctul de amendă”, a răspuns Ludovic Orban, întrebat dacă punctul de amendă va fi crescut odată cu creşterea salariului minim.

Premierul a precizat că măsura se va aplica pentru anul viitor. El a mai spus că relaţia între punctul de amendă şi salariul minim pe economie nu este o soluţie care să se poată aplica. ”Probabil trebuie calculat în alt mod”, a mai spus Orban.

 

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate