fbpx

 
 
2 Comentarii

autostrada A10 Sebes Turda

Familia din Alba Iulia care a obţinut în instanţă oprirea lucrărilor la Autostrada Sebeş - Turda până la instalarea unor panouri fonice cere daune morale de 100.000 de lei, relatează Mediafax.


Potrivit încheierii de ședință a Judecătoriei Alba Iulia, familia solicită să fie luate toate măsurile pentru a reduce poluarea atmosferică și fonică, în zona Oarda de Sus.


Familia mai cere amplasarea unor panouri fonice, iar până atunci vrea să obțină daune morale de 100.000 de lei pentru neplăcerile provocate până acum.


Judecătoria Alba Iulia și-a declinat competența către Tribunalul Alba, primul termen fiind stabilit la finele lunii ianuarie 2020.


Familia respectivă a dat în judecată CNAIR şi constructorii lotului 1 al autostrăzii A10 Sebeş Turda, care trece foarte aproape de casa ei, și a obţinut în instanţă oprirea lucrărilor până la instalarea unor panouri fonice, decizia fiind definitivă.


Într-un alt dosar, familia din Alba Iulia a mai obţinut daune materiale de 70.000 de euro şi daune morale de 15.000 de euro din partea CNAIR şi Ministerul Finanţelor pentru „afectarea dreptului de proprietate şi a vieţii private”.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Turdean · 10:21 10.12.2019
    Daca se face ceva in tara asta trebuie oprit..... cu orice preț
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Mircea Moldovan · 10:56 10.12.2019
    Nu....daca se face ceva in tara asta, sa se faca cum trebuie.....in Europa peste tot sunt instalate panouri fonice acolo unde este necesar, la noi ne facem ca ploua
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate