fbpx

Icon Scrie un comentariu

politia control 2

În perioada 6 – 8 decembrie a.c., poliţiştii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii au desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere grave precum şi de impunere a unui climat de disciplină rutieră în rândul participanţilor la traficul rutier. Acţiunea a vizat în principal combaterea nerespectării regimului legal de viteză şi viteza neadaptată condiţiilor meteo-rutiere precum şi prevenirea şi combaterea conducerii vehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice.

Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 121 de persoane, controlarea a 114 vehicule, precum şi la testarea cu aparatul etilotest a 97 de conducători auto.

Abaterile constatate de poliţişti au impus aplicarea a 41 de sancţiuni contravenţionale, dintre acestea, 24 fiind aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză, 2 pentru conducere sub influenţa alcoolului sau altor substanţe iar 15 au fost aplicate altor categorii de participanţi la traficul rutier, respectiv biciclişti, pietoni, etc. De asemenea, în 5 cazuri a fost dispusă măsura suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată (2 alcool şi 3 viteză).

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator