fbpx

 
 
2 Comentarii

vremea

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni (9 – 22 decembrie).

Astfel, în zona Transilvaniei, „în majoritatea zilelor din intervalul de prognoză, valorile termice se vor situa în cea mai mare parte a regiunii peste cele climatologic specifice perioadei din an. Se vor înregistra, în medie, temperaturi  maxime  de 3...7 grade, iar în  perioada 16-20 decembrie sunt estimate valori chiar și mai ridicate, de 6...10 grade. Minimele termice se vor situa între -3 și 0 grade, mediat regional, iar valori mai mici-atât ziua cât și noaptea-vor fi în zonele depresionare. Regimul pluviometric va fi în general deficitar pe ansamblul celor două săptămâni, doar în perioada 13 -14 decembrie probabilitatea pentru precipitații locale, slabe fiind mai ridicată.”, informează site-ul ANM.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Adi · 19:09 09.12.2019
  Păi aici scrie că în majoritatea zilelor din intervalul de prognoză, valorile termice se vor situa în cea mai mare parte a regiunii peste cele climatologic specifice perioadei din an, și minimele termice se vor situa între -3 și 0 grade, iar în acest articol publicat ieri, cu titlul:

  ,,ANM anunță că România va fi lovită de un val de aer polar, numit și anticiclonul est-european” scrie că:

  ,,ANM anunță că România va fi lovită de un val de aer polar, numit și anticiclonul est-european. Temperaturile vor scădea drastic și vor urma perioade de ninsoare, viscol, îngheț și ceață


  De asemenea, potrivit meteorologilor, nopțile vor fi deosebit de geroase, asemenea celor din regiunea arctică, și că există posibilitatea să se înregistreze temperaturi de sub -20 de grade Celsius, așa cum s-a întâmplat în 2002.”

  Se pare că nici meteorologii nu cad la înțelegere cu prognozele. Noi ce să mai credem?
  • Acest comentariu este nepublicat.
   @ TurdaNews · 19:16 09.12.2019
   Probabil ați omis această informație:
   ”Chiar dacă avem parte acum de zile cu temperaturi peste media normală a perioadei, vremea se va schimba radical în câteva săptămâni!”...

   Era esențială...
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate