fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

slowfood marta

Asociația Slow Food Turda împlinește 10 ani de activitate, perioadă în care s-a făcut cunoscută la nivel național și chiar internațional.

Anul acesta Slow Food Turda a împlinit 10 ani de activitate. Activități frumoase zicem noi, activități care au adus împreună mulți oameni din domenii diferite pentru același scop, acela de a educa viitoarele generații în ceea ce privește tradițiile gastronomice sau un stil de viață sănătos și un viitor sustenabil” transmite  Pozsonyi Márta, președintele Slow Food Turda.

Scopul Asociației Slow Food Turda este organizarea de activități educaționale pentru promovarea patrimoniului local, regional și național, din punct de vedere gastronomic și cultural precum și susținerea dezvoltării agrare.

Reamintim că în 2015, Marta Pozsonyi, directoarea Centrului Gastronomic Turda şi preşedintă a asociaţiei Slow Food Turda, aduce în oraşul nostru prima finanţare americană acordată de The Culinary Trust, o redutabilă organizaţie dedicată educaţiei şi cercetării în domeniul culinar, partea caritabilă a IACP (International Association of Culinary Professionals, www.iacp.com), cu sediul în New York. Cea care a nominalizat-o pe Marta este Rosemary Barron, scriitoare de talie mondială a lumii gastronomice, fostă preşedintă a IACP.

Marta spunea atunci că, deşi a câştigat acest premiu în nume personal, atât banii cât şi onoarea succesului sunt dedicate echipei de voluntari precum şi partenerilor care o sprijină în organizarea activităţilor Slow Food Turda si implicit cele de la Centrul Gastronomic Turda, dar şi turdenilor care vin aici ca să înveţe să gătească sănătos, inteligent şi cu suflet.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate