fbpx

 
 
Scrie un comentariu

șpagă medic

Ministrul Sănătăţii vrea desfacerea contractelor pentru medicii şpăgari.


Ministrul Sănătății, Victor Costache, a precizat că în contractele personalului medical ar putea fi introdus un punct prin care să se prevadă că primirea de ”atenții” duce la pierderea locului de muncă.


”Nu cred că există o soluție magică, dar trebuie să ieșim din zodia șpăgii. Sunt spitale în care acest fenomen nu mai există. De aceea nu-mi place să dăm vina pe pacienți. Știți bine că unul din clișee e că nu-i poți opri pe pacienți să dea plicuri. Fals! Sunt multe spitale în care acest fenomen a fost eradicat. Nu cred nici că trebuie să trecem în extrema cealaltă. Știți că era și un hotline pentru denunțarea șpăgii. Nici aceste metode nu au dat rezultate”, a declarat ministrul Sănătății, la B1TV.


Preşedintele Federaţiei Sanitas Bucureşti, Viorel Huşanu, a declarat, după ce ministrul Sănătăţii Victor Costache a spus că analizează posibilitatea ca în contractele personalului medical să fie menţionat că primirea de "atenţii" va duce la pierdea postului, că demersul contravine Codului Muncii.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate