fbpx

Icon Scrie un comentariu

tg turda xmas

Din cauza unor probleme tehnice patinoarul artificial din parcul central nu a fost inaugurat odată cu deschiderea Târgului de Crăciun de la Turda.

Sâmbătă, promit organizatorii târgului, cu începere de la ora 16 va fi deschis și patinoarul, intrarea fiind liberă timp de o săptămână!

„ Până în 31 decembrie vă așteptăm în Parcul Central, într-o atmosferă de poveste, cu un program special și multe surprize!

⛸ Mâine de la ora 16.00 se va deschide și patinoarul! Accesul va fi GRATUIT timp de o săptămână, până în data de 13.12, inclusiv!” anunță autoritățile locale.

Gratuitatea se referă strict la accesul pe patinoar, nu și la restul serviciilor (închiriere echipamente).

Reamintim că începând de joi seară, turdenii au intrat oficial în atmosfera sărbătorilor de iarnă odată cu deschiderea târgului de Crăciun, din parcul central al orașului.

Mii de luminițe multicolore, patinoar artificial, concerte și spectacole, articole de sezon comercializate de producătorii locali, dar și cadouri și surprize pentru cei mici, toate sunt pregătite să-i întâmpine pe vizitatori.

Târgul găzduiește ca de fiecare dată comercianți locali care oferă produse tradiționale, spectacole dedicate sărbătorilor de iarnă, programe de animație pentru copii, Căsuța lui Moș Crăciun și nu numai.

Activitatea a devenit o frumoasă tradiție în orașul nostru și este un eveniment menit să ne bucure sufletele și să aducă un strop de magie sărbătorilor de iarnă.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator