marian morar
m install
nello construct

Ziua Porţilor Deschise la Judecătoria Turda, în 23 octombrie

zamblau eugen

Cu ocazia Zilei Europene a Justiţiei Civcile, Judecătoria Turda organizează Ziua Porţilor Deschise, vineri 23 octombrie. Cei interesaţi sunt invitaţi la sediul instituţiei, pentru a vedea „pe viu” organizarea şi funcţionarea sistemului judiciar la nivelul acestei instanţe.

Între orele 09.00-12.00 se va putea vizita sediul instanţei (săli de şedinţă, compartimente auxiliare), iar începând cu ora 12.00 se va desfăşura un proces simulat cu participarea elevilor de la liceele turdene.

 

„Invitaţia se adresează în special elevilor şi studenţilor dornici să cunoască aspecte practice ale înfăpturii justiţiei. Persoanele interesate de vizitarea Judecătoriei Turda se vor adresa personalului care asigură paza la intrarea principală a sediului instanţei din Turda, Piaţa 1 Decembrie 1918 nr. 29, între prele 09.00-11.30”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de Biroul de Informare Publică şi relaţii cu Mass Media din cadrul Judecătoriei Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2