m install
petlinii
nello construct

S-a deschis Târgul de Crăciun și la Turda (VIDEO)

floris

Turdenii au intrat oficial în atmosfera sărbătorilor de iarnă odată cu deschiderea târgului de Crăciun, din parcul central al orașului.

Mii de luminițe multicolore, patinoar artificial, concerte și spectacole, articole de sezon comercializate de producătorii locali, dar și cadouri și surprize pentru cei mici, toate sunt pregătite să-i întâmpine pe vizitatori.

Târgul găzduiește ca de fiecare dată comercianți locali care oferă produse tradiționale, spectacole dedicate sărbătorilor de iarnă, programe de animație pentru copii, Căsuța lui Moș Crăciun și nu numai. Activitatea a devenit o frumoasă tradiție în orașul nostru și este un eveniment menit să ne bucure sufletele și să aducă un strop de magie sărbătorilor de iarnă.

Deschiderea oficială a târgului a avut loc la ora 16,30 și a debutat cu un show spectaculos de lasere, aprinderea iluminatului de sărbători din Parcul Central, concerte și cadouri oferite de Moș Nicolae copiilor cuminți. Invitații speciali care au evoluat pe scena Târgului de Crăciun au fost copiii de la Clubul de dans sportiv Potaissa Turda, Grupul ARIA, TRUPA 6TEEN și formația Mihai Vodă. De asemenea, copiii s-au întâlnit cu Moș Nicolae și spiridușii săi! 

Producătorii locali oferă ca deobicei dulciuri, vin fiert, decorațiuni, turtă dulce și multe alte bucate tradiționale de sărbători. Căsuța lui Moș Crăciun va găzdui în perioada 5 – 31 decembrie numeroase activități dedicate celor mici, alături de personaje de poveste.

În data de 21 decembrie vă invităm să participați la un concert extraordinar susținut de Ducu Bertzi, iar la trecerea dintre ani, am pregătit un program de REVELION în aer liber, în Piața 1 decembrie 1918, plin de surprize! ” anunță organizatorii.

Noutățile acestui an sunt Cinema 7D, parc de distracții pentru copii (carusel, trenuleț, avioane, trambulină), Mașinuța Fermecată, Centrul Rațiu pentru Democrație și Fabrica de Timp Liber are un stand în cadrul Căsuței lui Moș Crăciun unde puteți afla mai multe despre proiectele pe care aceste organizații le desfășoară.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: