fbpx

Icon 3 Comentarii

politia ct

Poliția Câmpia Turzii s-a făcut de râs, după ce a încercat să-și facă o campanie de relații publice pe seama gestului unei persoane mai în vârstă, care a găsit un portofel cu bani și a mers să-l predea organelor abilitate.

Domnul Mureșan, un cetățean din Câmpia Turzii, a găsit un portofel cu bani și alte documente, pe care le-a predat Poliției, chiar de 1 Decembrie.

„V-am invitat azi la sediul Poliției Municipiului Câmpia Turzii pentru gestul pe care l-ați făcut legat de portofelul cu suma de bani și documentele pe care le-ați găsit și pentru spirtul civic pe care l-ați avut în sensul că ați venit și l-ați predat organelor de poliție. Așa cum a trebuit să facă orice cetățean al orașului. Pentru lucrul acesta noi vă oferim o diplomă din partea Poliției Municipiului Câmpia Turzii. Vă mulțumim”, a menționat Dorel Fodorean, comandatul Poliției Câmpia Turzii.

Totuși, acțiunea de PR a Poliției Câmpia Turzii a fost de tot râsul, în fotografia dată publicității, pe lângă cetățeanul care a înapoiat portofelul se mai aflau încă... 8 polițiști! Cu alte cuvinte, în poza care trebuia să remarce gestul de omenie făcut de cetățean, s--au ”înghesuit” să apară toți polițiștii care probabil erau la sediu la ora aceea. Ceea ce nu se face!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator