fbpx

3 Comentarii

politia ct

Poliția Câmpia Turzii s-a făcut de râs, după ce a încercat să-și facă o campanie de relații publice pe seama gestului unei persoane mai în vârstă, care a găsit un portofel cu bani și a mers să-l predea organelor abilitate.

Domnul Mureșan, un cetățean din Câmpia Turzii, a găsit un portofel cu bani și alte documente, pe care le-a predat Poliției, chiar de 1 Decembrie.

„V-am invitat azi la sediul Poliției Municipiului Câmpia Turzii pentru gestul pe care l-ați făcut legat de portofelul cu suma de bani și documentele pe care le-ați găsit și pentru spirtul civic pe care l-ați avut în sensul că ați venit și l-ați predat organelor de poliție. Așa cum a trebuit să facă orice cetățean al orașului. Pentru lucrul acesta noi vă oferim o diplomă din partea Poliției Municipiului Câmpia Turzii. Vă mulțumim”, a menționat Dorel Fodorean, comandatul Poliției Câmpia Turzii.

Totuși, acțiunea de PR a Poliției Câmpia Turzii a fost de tot râsul, în fotografia dată publicității, pe lângă cetățeanul care a înapoiat portofelul se mai aflau încă... 8 polițiști! Cu alte cuvinte, în poza care trebuia să remarce gestul de omenie făcut de cetățean, s--au ”înghesuit” să apară toți polițiștii care probabil erau la sediu la ora aceea. Ceea ce nu se face!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Loredana gabriela · 22:23 03.12.2019
  Da ti demisia )
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Gabriela · 06:07 05.12.2019
  Felicitari TurdaNews! In afara de dumneavoastra nimeni din media locala (ziarul21) nu are curaj sa spuna lucrurilor pe nume! In cazul de fata cat de caraghios este gestul celor din imagine de a se fotografia cu domnul pensionar! Multumesc TudaNews pentru ca aveti curaj sa vorbiti despre realitatea "comica" din viata noastra!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  mircea · 13:20 06.12.2019
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator