fbpx

Scrie un comentariu

fuego concert

Fuego vă așteaptă astăzi, 3 DECEMBRIE, ora 17,00 la Turda - Teatrul Național ,,Aureliu Manea”


,,Pornesc la drum în turneul național „NINGE CU FLORI DE LUMINĂ”! Sper să vă bucurați de muzica mea de sărbătoare și să vibrați la mesajele pe care vreau să vi le ofer în cele două ore de spectacol alături de band-ul meu! Colindele înseamnă, pentru mine, parte din ce sunt, din ce însemn artistic.” transmite artistul.

Concertul Anual de Crăciun ”NINGE CU FLORI DE LUMINĂ” susținut de Fuego face parte din turneul național al îndrăgitului artist, devenit anul acesta cetățean de onoare al orașului natal, Turda.


Vom fredona alături de Fuego cele mai frumoase colinde și cântece de Crăciun, care ne vor aduce emoția sărbătorilor de iarnă.

Reamintim că în luna aprilie a acestui an, într-un cadru festiv, consilierii turdeni i-au decernat titlul de cetățean de onoare al orașului, artistului Paul Surugiu, cu nume de scenă FUEGO.

Placheta i-a fost înmânată de primarul Matei Cristian, Fuego a mulțumit tuturor celor prezenți pentru titlul acordat și totodată pentru aprecierile aduse activității sale artistice, susținând și un mic spectacol.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator