fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

polei

Drumarii au acţionat în ultimele 12 ore cu 608 utilaje şi au răspândit aproximativ 4.220 de tone de material antiderapant pentru a menţine practicabilă şi în condiţii de siguranţă reţeaua rutieră naţională, informează, marţi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). 

Conform datelor centralizate de CNAIR, direcţia regională Bucureşti acţionat cu 5 autoutilaje şi a răspândit 14 tone material antiderapant la nivelul Capitalei, în zona DRDP Craiova. cu 55 autoutilaje şi 42 de tone material antiderapant, DRDP Timişoara - 81 autoutilaje şi 477,5 tone material antiderapant, DRDP Cluj - 168 autoutilaje şi 1.599 tone material antiderapant, DRDP Braşov - 109 autoutilaje şi 789 tone material antiderapant, DRDP Iaşi - 149 autoutilaje şi 1.296 tone material antiderapant şi în zona DRDP Constanţa, cu 41 autoutilaje şi s-a răspândit o tonă de material antiderapant.

Primarul Dorin Lojigan în teren: „Iarna nu ne va lua pe nepregătite!”

 

Încă de la prima ninsoare căzută la Câmpia Turzii, echipele de intervenție de la Domeniul Public au fost zărite prin oraș.

 „Așa cum corect ați observat, echipele de intervenție de la Domeniul Public sunt pregătite pentru deszăpezire și sunt la acest moment pe teren. Știu că lumea e învățată ca autoritățile să fie luate prin surprindere, însă iată ca la Câmpia Turzii, de 3 ani nu s-a mai întâmplat așa ceva. Nu ne lăsam surprinși nici în această iarna și suntem pregătiți să o înfruntăm. Suntem pregătiți cu material antiderapant și cu utilajele din dotare pentru o iarna care se anunță cea mai grea din ultimii ani” declară primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, citat de Ziarul 21. 

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator