fbpx

Icon Scrie un comentariu

aeroport privat

Banca Mondială acordă asistență tehnică Județului Cluj pentru elaborarea Planului de Amenajare a Teritoriului Județean (PATJ). O primă concluzie după primul atelier de lucru vizează construirea încă unui aeroport în Cluj. 


Aşadar, Clujul ar putea avea un alt aeroport în viitor, care va prelua complet sau doar în parte activitatea actualului. S-au avansat chiar posibile amplasamente: la Luna, lângă aeroportul militar, la Mociu sau Jucu, scrie media9.ro. 


 Consiliul Județean Cluj a semnat un contract de asistență tehnică cu Banca Mondială. Scopul acestui parteneriat este de a sprijini Județul Cluj în întocmirea Planului de Amenajare a Teritoriului Județean. Acest document, care are caracter director pentru toate planurile urbanistice generale ale localităților urbane și rurale, va stabili modalitățile cele mai eficiente în care teritoriul județului poate fi utilizat pentru a găzdui investițiile publice și private orientate către creșterea standardului de viață al clujenilor, a atractivității Clujului pentru investitori, antreprenori și turiști, precum și pentru atingerea obiectivelor de dezvoltare durabilă și incluziune socială.


Procesul implică atât colectarea și prelucrarea unor informații primite de la partenerii celor două instituții, precum și o anchetă sociologică în rândul populației județului Cluj, care va fi finalizată până la sfârșitul anului 2019, relatează Ziua de Cluj.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator