fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

vremea noiembrie

Vremea se va răci mai întâi în jumătatea de nord, apoi şi în restul teritoriului. Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), temperaturile vor fi apropiate de pragul îngheţului în Maramureş, Transilvania, nordul Moldovei şi în zonele montane.


Sâmbătă se întoarce frigul, adus de un val de aer polar. Vremea se va răci faţă de ziua precedentă şi va deveni normală pentru această perioadă în jumătatea de nord a ţării, unde vor fi înnorări şi local va ploua. În restul teritoriului valorile termice se vor menţine uşor mai ridicate decât mediile multianuale, cerul va avea înnorări temporare şi pe spaţii mici va ploua slab.


În zona de munte vor fi precipitaţii mixte, iar pe creste vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, îndeosebi pe creste, iar trecător şi în centru şi sud-vest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 14 grade, iar cele minime între -4 şi 6 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat se va semnala ceaţă.

De duminică, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată îndeosebi pentru vestul, nordul şi centrul ţării. În Capitală, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale şi vor fi condiţii pentru ploi slabe.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator