fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

prevenire violență

La data de 27 noiembrie a.c., în intervalul 10.30 – 12.30, Poliţia municipiului Câmpia Turzii, în colaborare cu Primăria Municipiului Câmpia Turzii, a organizat şi desfăşurat o activitate pentru prevenirea violenței domestice.

Participanții au aflat care este importanţa atitudinilor şi comportamentelor nonviolente, ce este violenţa, tipurile de violenţă, astfel fiind marcată ziua de 25 noiembrie ca ,,Ziua Internaţională pentru Eliminarea Violenţei asupra Femeilor’’.

La activitate au participat 25 reprezentanţi ai autorităţii publice locale şi specialişti din comunitate, 50 de elevi din cadrul unităţilor de învăţământ de pe raza municipului, precum şi aproximativ 120 de cetățeni.

Cu acestă ocazie au fost organizate o scenetă de teatru, o expoziţie de lucrări tematice pe tema eliminării violenţei împotriva tinerelor şi femeilor şi s-au distribuit materiale cu caracter preventiv.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au organizat şi desfăşurat două activităţi preventive în incinta Colegiului Tehnic ,,Victor Ungureanu’’ din municipiul Câmpia Turzii, unde s-au făcut prezentări cu tema „Prevenirea victimizării minorilor şi delincvenţa juvenilă - Răspunderea contravenţională şi penală’’ şi cea de-a doua la Şcoala Gimnazială ,,Mihai Vitezu’’ din municipiul Câmpia Turzii, unde s-au efectuat  prezentări pe tema „Prevenirea şi combaterea traficului şi consumului de droguri în incinta şi în proximitatea unităţilor de învăţământ’’, adresată unui grup format dintr-un număr de 90 elevi ai claselor a VI-a şi a VIII-a.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator